Så Begynder Det

I dag er dagen. I dag begynder tri+ sådan rigtig, for alvor.

Sitet her har eksisteret et par uger mens jeg har lavet alt klar, og der var selvfølgelig meget mere i det end jeg lige havde regnet med, men til sidst havde jeg de grundlæggende ting på plads, og så var det bare at smide al forsigtighed over bord åbne op for markedsføringen.

Så jeg har lavet en Facebook side (ingen venner blev forskånet for en invitation til at Like siden. Undskyld.), en Google+ side, Instagram konto og selvfølgelig en Twitter konto, fået CVR nummer og endelig besluttet mig for priser. Prissætning var næsten det sværeste.

Så jeg er klar, jeg har en TrainingPeaks coach konto, og er ikke bange for at bruge den, så kom an, hvis du tør at svømme, cykle og løbe stærkt i 2017 sæsonen.

Er du klar til det? Så skriv til mig og lad os komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *